Z-ULTRAT

Primerni za: M200 | M200 Plus

Z-ULTRAT filament je ABS plastična mešanica edinstvena za Zortrax Ecosystem. Material, ki je zasnovan za vzdržljivost in odlično kakovost površin, uporaben kadar je bistvena kakovost in videz. Uporabite ga za funkcionalne prototipe, dele za končno uporabo ali za tiskanje izdelkov za potrošnike. Ne glede na namen bodo natisnjeni modeli z Z-ULTRAT, uporabni dlje kot standardni ABS. Filament je odporen na visoke temperature in udarce. Njegova izredna trdota vam omogoča testiranje modelov v realnem življenju.

Z-ULTRAT je na voljo v različnih barvah, razdeljenih v štiri palete: osnove, nevtralne, neonske in pastele. Modele na osnovi ABS lahko enostavno naknadno obdelamo z acetonom in mehansko obdelamo. Ta termoplastični material omogoča zanesljivo doseganje lastnosti, ki jih najdemo v izdelkih, izdelanih s tehnologijo brizganja. Z-ULTRAT filament je primeren za stroškovno učinkovito serijsko proizvodnjo.

Primeren za Navitje Teža Premer
Zortrax M200 spool 800 g. ±5% 1,75 mm
Zortrax M200 Plus
Lastnosti Metric English Test Metoda
Flexural Modulus 1.85 GPa 268 ksi ISO 178:2011
Shore Hardness (D) 73.4 73.4 ISO 868:1998
Glass Transition
Temperature
106.40oC/m2 224oF ISO 11357-3:2014

Razpoložljive barve Z-ULTRAT filamentov

Za nakup v trgovini izberite željeno barvo

Z-ULTRAT 800g primeren za Zortrax M200 in Zortrax M200 Plus tiskalnik 

Blue

Blue

Brown

Brown

Cool Grey

Cool Grey

Green

Green

Ivory

Ivory

Magenta

Magenta

Nude

Nude

Olive

Olive

Red

Red

Yellow

Yellow

Pure Black

Pure Black

Neon Blue

Neon Blue

Neon Green

Neon Green

Neon Orange

Neon Orange

Neon Pink

Neon Pink

Neon Red

Neon Red

Neon Yellow

Neon Yellow

Pastel Blue

Pastel Blue

Pastel Pink

Pastel Pink

Pastel Purple

Pastel Purple

Pastel Yellow

Pastel Yellow

Pastel Turquoise

Pastel Turquoise

SLUŠALKE. Funkcionalni prototip slušalk 3D natisnjen z materialom Z-ULTRAT. Visokokakovostna estetika in izjemna trajnost omogočajo temeljito oceno izvedljivosti proizvodnje.

Možnosti uporabe

  • Funkcionalni prototipi
  • Delov za končno uporabo
  • Potrošniški izdelki
  • Prototipov ohišja
  • Mehanskih delov
  • Orodja in rezervni deli
  • Skulpture in dodatki
  • Deli, ki morajo prenesti obremenitve in obrabo dlje časa

Visoka obstojnost

Model izobraževalnega robota je bili natisnjen za preizkus prototipa. Skupina lahko izvaja notranje teste z uporabo visoko vzdržljivega filamenta. Z-ULTRAT jim je omogočil, da znatno zmanjšajo stroške izdelave prototipov in pospešijo oblikovanje.

Enostavna naknadna obdelava

Z-ULTRAT temelji na akrilonitril butadien-stirenu (ABS), zato vam ni treba sprejemati kompromisov glede kakovosti površine zaradi fizikalnih lastnosti. Uporabite aceton in mehansko naknadno obdelavo, da 3D tiskane predmete spremenite v osupljive vzorčne modele.

Izdelki za končno uporabo

Z-ULTRAT je odlična izbira za malo serijsko proizvodnjo potrošniških izdelkov in specializiranih orodij. 3D tiskani vitel je funkcionalna naprava, ki olajša delo medicinskih strokovnjakov. Stabilen in dolgotrajen, natisnjen z Z-ULTRAT filamentom nudi izdelavo modelov z dolgotrajno vzdržljivostjo.

Z-ULTRAT

Celotno paleto filamentov Zortrax Z-ULTRAT lahko kupite v naši spletni trgovini.

Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb proizvajalcev, možnosti dobave, sprememb postopkov. Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov. © Copyright - 3Dshark TISKALNIKI | FILAMENT - Enfold WordPress Theme by Kriesi