Z-ULTRAT Plus

Primerni za: Inventure

Z-ULTRAT Plus je visoko elastičen ABS za 3D tiskanje. Idealen je za funkcionalne prototipe ali 3D tiskanje kompleksnih premikajočih mehanizmov v kosu. Ne glede na namen, objekti, ustvarjeni z Z-ULTRAT Plus, ostanejo zanesljivi. Poleg tega visokotemperaturni učinki ne vplivajo na material. Njegova izredna odpornost omogoča zahtevne teste v neugodnih okoljih. Filament je primerna tudi za izdelavo trajnih delov za avtomobilsko industrijo in inženirske namene. Izboljšana adhezija med sloji okrepi trdnost natisnjenih delov.

Skupaj s filamentom Z-SUPPORT Plus je Z-ULTRAT Plus zanesljiva rešitev za 3D tiskanje zapletenih, votlih predmetov. Raztopljive podporne strukture omogočajo tiskanje delov enega v drugem. Ta funkcija zagotavlja primerno rešitev za stroškovno učinkovito proizvodnjo majhnih serij. Na osnovi ABS lahko material vzdrži naknadno obdelavo z acetonom in mehansko obdelavo. Material za tiskanje Z-ULTRAT Plus je navit v kartuši, kar zagotavlja najvišjo kakovost tiskanja.

Zortrax Inventure Kartuša 350 g ±5% 1.75 mm
Lastnosti Metric English Test Metoda
Flexural Modulus 1.51 GPa 219 ksi ISO 178:2011
Breaking Stress 31.32 MPa 4540 psi ISO 527:1998
Glass Transition Temperature 70.19oC/m2 158oF ISO 11357-3:2014

Razpoložljive barve Z-ULTRAT Plus filamentov

Za nakup v trgovini izberite željeno barvo

Z-ULTRAT Plus 350g primeren za Inventure tiskalnik

Blue

Blue

Graphite

Graphite

Ivory

Ivory

Orange

Orange

Pure Black

Pure Black

Red

Red

GRELNI VENTIL. Prototip grelnega ventila natisnjen z Z-ULTRAT Plus. Izboljšana trajnost omogoča natančno testiranje v realnih razmerah.

Možnosti uporabe

  • Industrijska izdelava prototipov
  • Zapletene konstrukcije iz več elementov
  • Kompleksni mehanizmi
  • Podrobni arhitekturni modeli
  • Majhni elementi, bogati s podrobnostmi
  • Votli deli
  • Modeli z zapletenimi organskimi oblikami, ki jih je težko narediti s tradicionalnimi metodami

Visoka obstojnost

Z-ULTRAT Plus je izjemno odporen na udarce in ima izboljšano medsebojno oprijemljivost v primerjavi s standardnim ABS. Filament nudi 3D tiskane dele za trajno uporabo tudi na prostem.

Izjemno podrobno 3D tiskanje

Z-ULTRAT Plus filament je idealen za 3D tiskanje majhnih, zapletenih mehanizmov in zapletenih prototipov zaradi njegove dimenzijske natančnosti in odlične kakovosti površine.

Tiskanje z Z-SUPPORT Plus

Čeprav je Z-ULTRAT Plus zasnovan na ABS, je bila njegova sestava spremenjena, da omogoča sočasno 3D tiskanje z vodotopnim filamentom Z-SUPPORT Plus na osnovi PVA.

Z-ULTRAT Plus

Celotno paleto filamentov Zortrax Z-ULTRAT Plus lahko kupite v naši spletni trgovini.

Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb proizvajalcev, možnosti dobave, sprememb postopkov. Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov. © Copyright - 3Dshark TISKALNIKI | FILAMENT - Enfold WordPress Theme by Kriesi