Z-SUPPORT

Primerni za: Inventure

Z-SUPPORT je vodotoporni podporni filament za 3D tiskanje pri nizki temperaturi. Kompatibilen je z materiali Z-PETG, Z-PLA in Z-SEMIFLEX. Glavna sestavina filamenta je nontoxic in bio razgradljiv polivinil acetat (PVA). Odstranjevanje podpor v vodi skrajša čas, ki je potreben za dokončanje projektov, podprti deli ostanejo nepoškodovani in površine gladke. Filament se raztopi brez dodatnih topil. Voda je vse, kar potrebuje, da se odstrani iz vaših modelov.

Vodoodporni podporni sistem je ključna značilnost tehnologije LPD Plus, ki smo jo razvili za Zortrax Inventure. 3D tiskanje z osnovnimi in podpornimi materiali omogoča, da tiskate modele, ki jih ni mogoče tiskati na napravi z enojnim extruderjem. Modeli z zapleteno notranjo arhitekturo, organskimi oblikami ali premikajočimi se mehanizmi lahko natisnete v enem kosu, saj voda skoraj popolnoma raztopi podporne strukture natisnjene z Z-SUPPORT. Te strukture je mogoče odstraniti z Zortrax DSS napravo kjer voda kroži pri določeni temperaturi, da se zagotovi optimalna hitrost raztapljanja filamenta PVA.

Zortrax Inventure Kartuša 350 g ±5% 1.75 mm
Z-SUPPORT je kompatibilen z Materiali
Z-PLA Z-PETG Z-SEMIFLEX

Razpoložljive barve Z-SUPPORT filamentov

Za nakup v trgovini izberite željeno barvo

Z-SUPPORT 350g primeren za Inventure tiskalnik

Z-SUPPORT

Z-SUPPORT

ZORTRAX DSS STATION. Naprava je sestavni del tehnologije LPD Plus, ki omogoča enostavno in priročno odstranjevanje vodotopnih filamentov.

Možnosti uporabe

  • Votli deli
  • Kompleksni modeli
  • Zapleteni mehanizmi
  • Modeli natisnjeni v enem kosu
  • Majhne serije

Tiskanje pri nizki temperaturi

Z-SUPPORT je združljiv z nizkotemperaturnimi 3D tiskarskimi materiali: Z-PLA, Z-PETG in Z-SEMIFLEX za Zortrax Inventure.

Topni v vodi

Najbolje je, da uporabite Z-SUPPORT s postajo Zortrax DSS. Naprava je zasnovana za delovanje z minimalnim posredovanjem uporabnika. Samo napolnite z vodo, postavite model v postajo in počakajte, da se podporne strukture raztopijo.

Integrirana rešitev

Podporni material, topen v vodi, je sestavni del tehnologije LPD Plus. Rešitev, ki je izključno za tiskalnik Zortrax Inventure, je bila oblikovana tako, da zagotavlja najbolj zanesljivo in dosledno kakovost, ne glede na kompleksnost modela.

Z-SUPPORT

Celotno paleto filamentov Zortrax Z-SUPPORT lahko kupite v naši spletni trgovini.

Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb proizvajalcev, možnosti dobave, sprememb postopkov. Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov. © Copyright - 3Dshark TISKALNIKI | FILAMENT - Enfold WordPress Theme by Kriesi