Z-SUPPORT Plus

Primerni za: Inventure

Z-SUPPORT Plus je topna snov, ki temelji na PVA in jo lahko 3D natisnemo pri temperaturah do 245 ° C (505 ° F). Kompatibilen je z materialom Z-ULTRAT Plus na osnovi ABS. Glavna sestavina filamenta je polivinil acetat (PVA), ki se zlahka raztopi v vodi, netoksičen in biološko razgradljivih. Odstranjevanje podpor v vodi skrajša čas, ki je potreben za dokončanje projektov, podprti deli ostanejo nepoškodovani in površine gladke. Ko je tiskanje končano, model potopimo v postajo Zortrax DSS. Naprava ogreva vodo in zagotavlja ustrezen pretok, da se doseže maximalna hitrost raztapljanja.

Vodoodporni podporni sistem je ključna značilnost tehnologije LPD Plus, ki smo jo razvili za Zortrax Inventure. 3D tiskanje z osnovnimi in podpornimi materiali omogoča, da tiskate modele, ki jih ni mogoče tiskati na napravi z enojnim extruderjem. Modeli z zapleteno notranjo arhitekturo, organskimi oblikami ali premikajočimi se mehanizmi lahko natisnete v enem kosu, saj voda skoraj popolnoma raztopi podporne strukture natisnjene z Z-SUPPORT Plus. Te strukture je mogoče odstraniti z Zortrax DSS napravo kjer voda kroži pri določeni temperaturi, da se zagotovi optimalna hitrost raztapljanja filamenta PVA.

Zortrax Inventure Kartuša 350 g ±5% 1.75 mm
Z-SUPPORT je kompatibilen z Materiali
Z-ULTRAT Plus

Razpoložljive barve Z-SUPPORT Plus filamentov

Za nakup v trgovini izberite željeno barvo

Z-SUPPORT Plus 350g primeren za Inventure tiskalnik

Z-SUPPORT Plus

Z-SUPPORT Plus

ZOBNIKI. 3D natisnjeni z Z-ULTRAT Plus in Z-SUPPORT Plus, prototip dela za kolo dokazuje uporabnost tehnologije LPD Plus pri ustvarjanju zahtevnih mehanizmov.

Možnosti uporabe

  • Visokotemperaturni PVA za tiskanje z Z-ULTRAT plus
  • Votli deli
  • Kompleksni modeli
  • Zapleteni mehanizmi
  • Modeli natisnjeni v enem kosu
  • Majhne serije

Topni v vodi

Najbolje je, da uporabite Z-SUPPORT Plus s postajo Zortrax DSS. Naprava je zasnovana za delovanje z minimalnim posredovanjem uporabnika. Samo napolnite z vodo, postavite model v postajo in počakajte, da se podporne strukture raztopijo.

Natančni modelov

Z-ULTRAT Plus je narejen iz ABS, ki zahteva višje temperature 3D tiskanja. Z-SUPPORT Plus je bil posebej zasnovan za ta namen.

Integrirana rešitev

Podporni material, topen v vodi, je sestavni del tehnologije LPD Plus. Rešitev, ki je izključno za tiskalnik Zortrax Inventure, je bila oblikovana tako, da zagotavlja najbolj zanesljivo in dosledno kakovost, ne glede na kompleksnost modela.

Z-SUPPORT Plus

Celotno paleto filamentov Zortrax Z-SUPPORT Plus lahko kupite v naši spletni trgovini.

Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb proizvajalcev, možnosti dobave, sprememb postopkov. Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov. © Copyright - 3Dshark TISKALNIKI | FILAMENT - Enfold WordPress Theme by Kriesi