Z-PLA

Primerni za: Inventure

Filament z Z-PLA zagotavlja natančno 3D tiskanje kompleksnih modelov. Ta biorazgradljiv 3D tiskarski material je sestavljen iz okolju prijaznih komponent. Z-PLA je kot nalašč za modele z odličnimi detajli in izjemno gladko površino. Visoka trdota in zelo nizko krčenje omogočajo, da je material primeren za 3D tiskanje visokokakovostnih delov in izdelkov široke potrošnje. Z-PLA je tudi priljubljena izbira za tridimenzionalne arhitekturne modele in zapletene izobraževalne modele. Okolju prijazno filament deluje z Z-SUPPORT PVA in postajo Zortrax DSS, ki omogoča odstranjevanje podpor v celoti brez vidnih ostankov. Filament Z-PLA je navit v pametnih kartušah.

Zortrax Inventure Kartuša 350 g ±5% 1.75 mm
Lastnosti Metric English Test Metoda
Tensile Strength 47.95 MPa 6950 psi ISO 527:1998
Bending Stress 56.80 MPa 8240 psi ISO 178:2011
Glass Transition Temperature 57.06oC/m2 135oF ISO 11357-3:2014

Razpoložljive barve Z-PLA filamentov

Za nakup v trgovini izberite željeno barvo

Z-PLA 350g primeren za Inventure tiskalnik

Black

Black

Blue

Blue

Green

Green

Grey

Grey

White

White

Yellow

Yellow

SRCE. Zapleten model človeškega srca, ki narejen iz MRI posnetka. Model je bil 3D natisnjen s filamentom Z-PLA in vodotopnim Z-SUPPORT, da bi poustvarili natančno predstavitev zapletenosti organa.

Možnosti uporabe

  • Visokokakovostni deli
  • Arhitekturni modeli
  • Podrobni konceptualni modeli
  • Izobraževalni modeli
  • Potrošniški izdelki
  • Modeli, ki jih je mogoče biorazgraditi

Gladka površina

Zelo gladka površina Z-PLA je idealna za 3D tiskanje arhitekturnih modelov in učnih pripomočkov. Prihranite čas pri naknadni obdelavi in takoj tiskajte z osupljive rezultate.

Izjemno podrobno tiskanje

Izkoristite vrhunsko natančnost in zelo nizko krčenje materiala Z-PLA za 3D tiskanje zelo podrobnih konceptualnih modelov in potrošniških izdelkov.

Topljive podpore

Z-PLA filament temelji na polilaktidni kislini, zaradi česar je biološko razgradljiva in kompatibilna z filamentom Z-SUPPORT, topnim v vodi.

Z-PLA

Celotno paleto filamentov Zortrax Z-PLA lahko kupite v naši spletni trgovini.

Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb proizvajalcev, možnosti dobave, sprememb postopkov. Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov. © Copyright - 3Dshark TISKALNIKI | FILAMENT - Enfold WordPress Theme by Kriesi