Z-PLA Pro

Primerni za: M200 | M200 Plus | M300 | M300 Plus

Z-PLA Pro biorazgradljiv filament je zasnovan z mislijo na vrhunsko estetiko. Z dodatkom mavca je površina Z-PLA Pro izredno gladka, bogata s podrobnostmi in mat. Izboljšana sestava materiala zagotavlja manjšo krčenje in praktično brez upogibanja. Zato je filament idealen za 3D tiskanje velikih arhitekturnih modelov ali zapletenih izobraževalnih modelov. Vrhunski konceptualni modeli in dekorativni elementi natisnjeni z Z-PLA Pro izgledajo osupljivo zaradi vrhunske kakovosti površine.

Z-PLA Pro se lahko mehansko obdelajo, zato je mogoče, če je potrebno, izboljšati izgled modelov. Okolju prijazno filament je na voljo v edinstvenih barvah, ki so še posebej priljubljene v arhitekturi. Odtenki, kot so beton siva in opeka, popolnoma posnemajo prave materiale, zato ni treba barvati modelov. Zaradi vsega navedenega je Z-PLA Pro najboljša izbira za arhitekte in oblikovalce.

Primeren za Navitje Teža Premer
Zortrax M200 Rola 800 g ±5% 1.75 mm
Zortrax M200 Plus
Zortrax M300 Rola 2000 g ±5% 1.75 mm
Zortrax M300 Plus
Lastnosti Metric English Test Metoda
Bending Stress 58.60 MPa 8500 psi ISO 178:2011
Shore Hardness (D) 77.6 77.6 ISO 868:1998
Glass Transition Temperature 48.82oC/m2 120oF ISO 11357-3:2014

Razpoložljive barve Z-PLA Pro filamentov

Za nakup v trgovini izberite željeno barvo

Z-PLA Pro 800g primeren za Zortrax M200 in Zortrax M200 Plus tiskalnik

Blue

Blue

Bright Red

Bright Red

Concrete Grey

Concrete Grey

Cool Grey

Cool Grey

Gypsum White

Gypsum White

Pure Black

Pure Black

Brick

Brick

Z-PLA Pro 2kg primeren za Zortrax M300 in Zortrax M300 Plus tiskalnik

Blue

Blue

Brick

Brick

Bright Red

Bright Red

Concrete Grey

Concrete Grey

Cool Grey

Cool Grey

Gypsum White

Gypsum White

Pure Black

Pure Black

STOLPNICA. Veliko arhitekturno predstavitev nebotičnika natisnjeno z 3D tiakalnikom z Z-PLA Pro. Površina je gladka in izredno bogata s podrobnostmi.

Možnosti uporabe

  • Visokokakovostni deli
  • Arhitekturni modeli
  • Podrobni konceptualni modeli
  • Izobraževalni modeli
  • Potrošniški izdelki
  • Modeli, ki jih je mogoče biorazgraditi

Brez upogibanja

Uporabite Z-PLA Pro za 3D tiskanje velikih predmetov brez upogibanja. Dosegajte vrhunsko kakovost z vsakim tiskom, ne glede na velikost vašega modela.

Izjemno detaljno 3D tiskanje

Dodan mavec v sestavo materiala izboljša njegovo površino z edinstvnim mat videzem in omogoča, da so podrobnosti bolj vidne.

Profesionalna barvna paleta

Barvna paleta filamenta Z-PLA Pro odlikujejo odtenki, ki posnemajo prave materiale, ki so uporabni v arhitekturi: beton siva in opeka. Uporabite jih za hitro pripravo odličnih arhitekturnih modelov.

Z-PLA Pro

Celotno paleto filamentov Zortrax Z-PLA Pro lahko kupite v naši spletni trgovini.

Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb proizvajalcev, možnosti dobave, sprememb postopkov. Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov. © Copyright - 3Dshark TISKALNIKI | FILAMENT - Enfold WordPress Theme by Kriesi