Z-PCABS

Z-PCABS

Primerni za: M200 | M200 Plus

Z-PCABS je zelo vzdržljiva mešanica vlaken iz polikarbonata (PC) in ABS. Ta 3D filament je odporen proti udarcem, UV svetlobi in visoki temperaturi. Z-PCABS s časom ne spreminja svojih lastnosti in odporen na  izpostavljenost kemikalijam, vključno s solmi, kislinami in alkalijami. Material je idealen za uporabo v industriji. Izdelava prototipov, orodij ali končnih delov, objekti natisnjeni z Z-PCABS, bodo ostali popolnoma funkcionalni in trajni. Filament je primeren tudi za 3D tiskanje ohišjih orodij, gradbenih elementov in avtomobilskih komponent, izpostavljenih udarcem in nevarnim snovem.

Primeren za Navitje Teža Premer
Zortrax M200 Rola 800 g ±5% 1.75 mm
Zortrax M200 Plus
Lastnosti Metric English Test Metoda
Izod Impact, Notched 11.40 kJ/m2 5.42 ft-lb/in2 ISO 180:2004
Glass Transition Temperature 104.1° C 219° F ISO 11357-3:2014
Shore Hardness (D) 73.0 73.0 ISO 868:1998

Razpoložljive barve Z-PCABS filamentov

Za nakup v trgovini izberite željeno barvo

Z-HIPS 800g primeren za Zortrax M200 in Zortrax M200 Plus tiskalnik

Ivory

Ivory

RC CAR. Notranji deli natisnjeni z Z-PCABS, zagotavljajo strukturno celovitost RC Car.

Možnosti uporabe

  • Potrošniški izdelki
  • Visokotemperaturni prototipi
  • Modeli z velikimi, ravnimi površinami
  • Deli za končno uporabo
  • Funkcionalni mehanski deli
  • Ohišja
  • Avtomobilska industrija

Izdelki za končno uporabo

Uporabite ta filament, kadar je potrebna trajna vzdržljivost. Zamenjajte dele, ki so nagnjeni k poškodbam s trdnejšimi 3D tiskanimi z Z-PCABS.

Visoka obstojnost

Z-PCABS prinaša prednosti ABS okrepljene z zelo obstojnimi polikarbonatnimi vlakni. Visoka trdnost 3D tiskarskega materiala je zanesljiva izbira za hitro izdelavo prototipov in uporabnih delov.

Odpornost na kemikalije

Uporabite Z-PCABS za 3D tiskalne predmete, namenjene za delo v nevarnih okoljih. Filament je imun na soli, kisline in alkalije.

Z-PCABS

Celotno paleto filamentov Zortrax Z-PCABS lahko kupite v naši spletni trgovini.

Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb proizvajalcev, možnosti dobave, sprememb postopkov. Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov. © Copyright - 3Dshark TISKALNIKI | FILAMENT - Enfold WordPress Theme by Kriesi