Z-ABS

Primerni za: M200 | M200 Plus

Z-ABS filament je univerzalna rešitev za ekonomično prototipiranje in proizvodnjo. Nizka cena in vsestranskost vam omogočata učinkovito testiranje ter večkratno tiskanje vaših modelov, ne da bi porabili preveč denarja. Z-ABS tudi prenese visoke temperature in je dovolj trden za osnovno funkcionalno testiranje. Ta filament se bo izkazala za koristno tudi za ekonomično proizvodnjo manjših serij, dodatkov in izobraževalnih rekvizitov. Z-ABS je na voljo v številnih barvah.

Mat površina Z-ABS je enostavna za naknadno obdelavo. Material lahko obdelamo kemično ali mehansko. Za spajanje modelov uporabite aceton, da jih združite v enega. Stroškovna učinkovitost Z-ABS gre še dlje. Za pripravo delovne površine lahko podpore iz ABS ponovno uporabite. Preprosto jih razstopite z acetonom in nanesite na delovno površino, da povečate oprijem prve plasti.

Primeren za Navitje Teža Premer
Zortrax M200 Rola 800 g. ±5% 1,75 mm
Zortrax M200 Plus
Lastnosti Metric English Test Metoda
Izod Impact, Notched 8.93 kJ/m2 4.25 ft-lb/in2 ISO 180:2004
Elongation at Break 11.08% 11.08% ISO 527:1998
Glass Transition
Temperature
107.89oC/m2 226oF ISO 11357-3:2014

Razpoložljive barve Z-ABS filamentov

Za nakup v trgovini izberite željeno barvo

Warm Grey

Warm Grey

Yellow

Yellow

Sky Blue

Sky Blue

Red

Red

Pure White

Pure White

Pure Black

Pure Black

Orange

Orange

Green

Green

Cool Grey

Cool Grey

Blue

Blue

Android Green

Android Green

MERILNIK HITROSTI. Natisnjeno z filamentom Z-ABS, prototip motornega števca, omogoča inženirjem, da vidijo, kako bi ta del izgledal na motorju.

Možnosti uporabe

  • Prototipi
  • Konceptni modeli
  • Figurice
  • Igre in igrače
  • Gadgets in dekorativni dodatki
  • Prezentacijski modeli
  • DIY projekti
  • Izobraževalni pripomočki

Osnovni material

Z-ABS je osnovni filament. Enostavna naknadna obdelava, površina je matirana ter široka barvna paleta Z-ABS predstavlja najboljšo izbiro za hitro in cenovno ugodno izdelavo prototipov in proizvodnjo v manjšem obsegu.

Nizkocenovno 3D tiskanje

Z-ABS filament za 3D tiskanje vam omogoča eksperimentiranje tudi pri najbolj ustvarjalnih modelih, preden nadaljujete s proizvodnjo. Enostavnost uporabe in nizki stroški so kot nalašč za hitro izdelavo prototipov.

Enostavna naknadna obdelava

Prilagodite natisnjen model z uporabo različnih tehnik post-obdelave. Zgladite modele s hlapi acetona, uporabite brusni papir ali pobarvajte predmete z barvami in laki. Z-ABS je odličen material za zahtevne in ljubiteljske ustvarjalce.

Z-ABS

Celotno paleto filamentov Zortrax Z-ABS lahko kupite v naši spletni trgovini.

Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb proizvajalcev, možnosti dobave, sprememb postopkov. Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov. © Copyright - 3Dshark TISKALNIKI | FILAMENT - Enfold WordPress Theme by Kriesi