Zortrax M300

Velik volumen 3D tiskanja z izredno natančnostjo

Zortrax M300 je namizni 3D tiskalnik z veliko delovno površino.

Zanesljiv 3D tiskalnik, ki temelji na znanem modelu M200,

odlikujejo ga velikost tiskanja izredno visoke kakovosti, zaradi

ponovljivosti in dimenzijske natančnosti uporaben tudi

v malo serjiski proizvodnji.

Značilnosti Zortrax M300

Zortrax M300 je namizni 3D tiskalnik s proizvodnimi zmogljivostmi velikih industrijskih naprav. Nagrajeni model M200 je nadgrajen z večjim delovnim prostorom, primernim za tiskanje velikih modelov. M300 deluje v LPD-Zortrax tehnologiji (FDM). Načela so preprosta, vendar učinkovita, digitalni modeli se pretvorijo v fizične predmete s spajanjem plasti taljenega plastičnega filamenta.

Velika delovna površina

Natisnete lahko velike modele v samo enem tisku.

Velika izbira filamentov

Izberite med veliko izbiro visoko kvalitetnimi Zortrax filamenti ali uporabite filamente drugih proizvajalcev.

Visoka dimenzijska natančnost

Naprava lahko natisne velike modele z neverjetno natančnostjo.

Stabilna ponovljivost

Vsakič dobite enako vrhunsko kakovost 3D-izpisov.

Uporabljajo jih strokovnjaki

Zanesljivost in robustnost Zortrax M300 sta se izkazala za nepogrešljivo prototipsko in proizvodno orodje za vrhunske oblikovalce iz različnih industrijskih sektorjev, vključno z razvojem funkcionalnih vesoljskih orodij s strani inžinirjev NASA Johnson Space Centra.

Velik 3D model v enem kosu
Natančnost dimenzij in natančna ponovljivost

M300 ima eno izmed največjih delovnih površin med vsemi Plug & Play 3D tiskalniki,
Zortrax M300 omogoča tiskanje velikih modelov v enem samem tisku, zaradi česar je naprava odlična za profesionalne oblikovalce in industrijske aplikacije.

Namenski Filamenti

Širok izbor materialov, namenjenih za Zortrax M300, omogoča številne aplikacije, od prototipov z materiali z nizkim krčenjem do modelov, katerih kakovost je blizu množični proizvodnji.

Razpoložljivi materiali: Z-HIPS, Z-GLASS, Z-PETG, Z-ESD, Z-ASA Pro, Z-PLA Pro

Z-PLA Pro

Visoka kakovost in biorazgradljivost

Na podlagi PLA je bil ta okolju prijazen filament okrepljena z gipsom za bolj gladko in bogatejšo površino. Priporočeno za arhitekturne modele in vrhunske predstavitvene modele.

Z-ESD

Elektrostatična zaščita pred praznjenjem

Z-ESD filament, ki nudi kemično in elektrostatično zaščito pred praznjenjem, od 104 do 109 ohmov omogoča 3D tiskanje industrijskih delov in ohišij, ki ščitijo občutljive elektronske komponente.

Z-HIPS

Trdnost z brezhibno površino

Z-HIPS filament se največ uporablja za modele, ki zahtevajo polmatirane gladke površine, ki jih lahko preprosto naknadno obdelamo. Zelo je odporen in idealen za izdelavo mehansko obremenjenih prototipov ali testiranje zmogljivosti.

Z-GLASS

Lastnosti, prepuščanja svetlobe

Ta polprepustni filament omogoča 3D-tiskanje modelov, ki prepuščajo svetlobo in delov, pripravljenih za končno proizvodnjo ali natančno izdelavo prototipov. Z-GLASS je trpežen, odporen proti praskam in občutljiv na vpliv svetlobe in kemikalij.

Filamenti različnih proizvajalcev

Omogočili smo tisk s filamenti drugih proizvajalcev na Zortrax M200, Zortrax M200 Plus in Zortrax M300. Programska oprema Z-SUITE vam omogoča eksperimentiranje z vsemi standardnimi filamenti 1,75 mm. Preprosto vstavite filament in v programski opremi izberite nastavitve za ta material. Profili za originalne filamente Zortraxa so že ustvarjeni v programski opremi in zagotavljajo najvišjo raven zanesljivosti tiska.

Glavne funkcije Z-SUITE

Programska oprema Z-SUITE 2 je povezava med vašo idejo in izdelkom. Uporabite številne funkcije in orodja za poenostavitev postopka priprave 3D modela.

Intuitivna obdelava modelov

Naložite svojo 3D datoteko in Z-SUITE 2 jo bo samodejno pretvoril v model, pripravljen za tiskanje.

Odkrivanje tankih sten

Z-SUITE 2 odkriva stene, ki bi bile preveč tanke za pravilno tiskanje, kar vam omogoča, da pred tiskanjem modela odkrijete problematična področja.

Več možnosti polnjenja

Različni vzorci polnjenja vam omogočajo, da zagotovite zahtevano vzdržljivost modela in zmanjšate porabo materiala.

Urejanje podpor

Imejte popoln nadzor nad podpornimi strukturami modela. Sami popravite samodejno ustvarjene podpore ali ročno dodate svoje.

Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb proizvajalcev, možnosti dobave, sprememb postopkov. Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov. © Copyright - 3Dshark TISKALNIKI | FILAMENT - Enfold WordPress Theme by Kriesi