Zortrax Inkspire

RESIN UV LCD 3D tiskalnik

Zortrax Inkspire je do 8x hitrejši in do 9x bolj natančen 
kot vodilni SLA 3D tiskalnik

Tiskanje s 3D smolo je bolj natančno

Tehnologija Zortrax Inkspire se zanaša na LCD zaslon z visoko ločljivostjo z UV-LED osvetlitvijo od zadaj
za utrditev fotopolimerov po plasteh

Zortrax Inkspire UV LCD - 3Dshark

Mikroskopska natančnost

Najmanjši objekt, ki ga Zortrax Inkspire lahko natisne je 50x50x25 mikronov

Zortrax Inkspire UV LCD - 3Dshark

Enakomerna hitrost tiskanja

Enaka hitrost tiskanja 20-36 mm / h se ohranja ne glede na to, koliko delovnega prostora je zapolnjeno.

Zortrax Inkspire UV LCD - 3Dshark

Zunanje smole

Podprte so vse razpoložljive smole, ki jih lahko utrjuje svetloba z valovno dolžino 405 nm

Zortrax Inkspire UV LCD - 3Dshark

Nastavitve med tiskanjem

Nastavitve tiskanja, kot je čas izpostavljenosti sloja ali počitek med sloji, se lahko spremenijo na med tiskanjem.

Spoznajte UV LCD tehnologijo

Stereolitografija (SLA) in digitalna obdelava svetlobe (DLP) sta dve tradicionalni tehnologiji 3D tiskanja s smolo. V SLA je natančnost konstantna, vendar je hitrost delovanja obratno sorazmerna z obsegom delovnega prostora, ki ga model vzame. V DLP je hitrost delovanja konstantna, vendar se natančnost zmanjša, ko se povečuje obseg uporabljenega delovnega prostora. Zortrax UV LCD ponuja stalno visoko hitrost in natančnost, ne glede na to, koliko delovnega prostora je v uporabi.

Serijska proizvodnja

Zortrax Inkspire ohranja konstantno visoko hitrost delovanja in natančnost, ne glede na to, koliko delovnega prostora se uporablja. Z enim tiskalnikom, ki izdeluje od 50 do 80 delov v 1 uri 30 minut, lahko 30 tiskalnikov, ki delajo skupaj, proizvede približno 360.000 do 500.000 izdelkov. Zato lahko Zortrax Inkspire deluje kot osnovna proizvodna enota v povezavi z več tiskalniki v gruči, ki so sposobni izdelave manjših serij.

Odprt sistem smol

Zortrax Inkspire deluje z namenskimi Zortrax smolami. Odprt sistem uporabe smol različnih proizvajalcev je popolnoma podprt, pod pogojem, da jih lahko utrjuje svetloba z valovno dolžino 405 nm.

Zortrax Resin Basic

Zortrax Resin Basic je fotopolimer, zasnovan posebej za Zortrax Inkspire. Hkrati zagotavlja brezhibno natančnost podrobnosti in veliko mehanskih lastnosti. Trenutno na voljo v beli barvi.

Inkspire RESIN Basic - 3Dshark
Zortrax Inkspire UV LCD - 3Dshark

Zunanje smole

Smole drugih proizvajalcev, združljive z Zortrax Inkspire, vključujejo fotopolimere s posebnim namenom, ki so namenjeni aplikacijam zobne protetike, oblikovanja nakita, ….

Možnosti uporabe

Resin 3D tiskanje je tehnologija, ki je idealna za profesionalce, ki delajo na področjih, kjer so potrebni zelo majhni in neverjetno podrobni modeli. Natančnost in hitrost Zortrax Inkspire je pravo orodje za zobozdravnike, draguljarje, urarje, oblikovalce in vse, ki potrebujejo majhne modele z veliko natančnostjo.

Zortrax Inkspire UV LCD - 3Dshark

Prilagodljiva izdelava

Tiskalniki Zortrax Inkspire ponujajo prilagodljive proizvodne zmogljivosti za podjetja, ki potrebujejo majhne, natančne komponente. To je odlično orodje za inženirje, ki delajo v raziskovalnih in razvojnih oddelkih ter na proizvodnih linijah v različnih panogah od avtomobilske industrije preko vesoljske industrije do potrošniške elektronike.

Zortrax Inkspire UV LCD - 3Dshark

Umetnost in zabava

Majhni, a lepo oblikovani modeli s smole so primerni za umetnike in industrijo zabave. Podrobne figurice lahko izdelate za družabne igre. Majhna zapletena darila, izdelana v omejenih serijah, so kot nalašč za trženje in odnose z javnostmi.

Zortrax Inkspire UV LCD - 3Dshark

Zobna protetika

Resin 3D tiskalniki so še posebej uporabni pri izdelavi zobnih odlitkov saj so izdelani hitreje in učinkovitejše. V primerjavi s tradicionalnimi tehnikami zobnega modeliranja Zortrax Inkspire omogoča manj invazivne postopke. 3D tiskani modeli ustnih votlin pacientov se uporabljajo za oblikovanje zobnih ulitkov, protez in mostov.

Zortrax Inkspire UV LCD - 3Dshark

Izdelava nakita

Modeliranje zapletenih obročkov, ogrlice in drugega nakita zahteva izjemno natančnost, ki jo lahko nudi dober 3D tiskalnik. 3D tiskani modeli se uporabljajo v postopku izdelave kalupa. Glavni model je potopljen v ognjevzdržni livarski material, da se oblikuje kalup za ulivanje nakita iz različnih kovin.

Osupljivi detajli
Kirurška natančnost

Od umetnosti do inženiringa, Zortrax Inkspire je odličen pri vseh aplikacijah, kjer je vrhunska natančnost pomembna. Z velikostjo pikslov 50×50 mikronov in minimalno višino 25 mikronov so modeli natisnjeni brez vidnih slojev ali vertikalnih linij. Človeško oko ne vidi posameznih pikslov, če ima slika več kot 336 slikovnih pik na palec. Gostota pikslov v modelih 3D natisnjena na Zortrax Inkspire presega to vrednost, ne glede na vidni kot.

Z-SUITE za Zortrax Inkspire

Z-SUITE je namenska programska oprema za pripravi 3D modela za tisk je brezplačen priložen vsem tiskalnikom Zortrax. Zdaj ima številne dodatne funkcije, s katerimi lahko z Zortrax Inkspire delate brez napora.

Zortrax Inkspire UV LCD - 3Dshark

Programirana pavza

Z-SUITE izračuna, koliko smole je potrebno za tiskanje vsakega sloja modela in omogoča natančno razporejanje procesa tiskanja in prekinitev tiskanja, ko je potreben ponovno polnjenje

Zortrax Inkspire UV LCD - 3Dshark

Pametne podpore

Čas izpostavljenosti UV svetlobi za model in podporne strukture je mogoče nastaviti po individualnih potrebah in željah uporabnika.

Oddaljeno upravljanje

Tiskanje je mogoče zaustaviti ali nadaljevati, napredek pa je mogoče spremljati na daljavo na vsakem Zortrax Inkspire, povezanem z istim omrežjem Wi-Fi

Dodatki
Zortrax Ultrasonic Cleaner

za Zortrax Inkspire

Ultrazvočni čistilec Zortrax je naprava, ki uporablja visoko frekvenčne zvočne valove, ki se razprostirajo v vodi, za samodejno čiščenje modelov. Posodo napolnite z vodo, vstavite model in jo vključite. Postopek čiščenja običajno traja do 20 minut.

Zortrax Ultrasonic Cleaner Station - 3Dshark
Tehnični podatki za Zortrax Inkspire UV LCD 3D tiskalnik
  • TISKANJE
TehnologijaUV LCD
Velikost pike50 microns (0.05 mm)
Debelina sloja25, 50, 100 microns
Hitrost tiskanja20-36 mm/h
  • NAPRAVA
Velikost tiskanja74 x 132 x 175 mm
PodporeMehansko odstranljive iz istega materiala kot model
Vir svetlobeUV integrirana luč (valovna dolžina 405 nm)
PovezaveWi-Fi, Ethernet, USB
Operacijski sistemAndroid
ProcesorQuad Core
Ekran občutljiv na dotik4″ IPS 800 x 480
SmoleZortrax Photopolymer Resin Basic
Zunanje smoleDA (valovna dolžina 405 nm)
  • PROGRAMI
ProgramZ-SUITE
Podprti tipi datotek.stl, .obj, .dxf, .3mf, .zcodex
Podprti formati .cws, .zcodex
Podprti OSMac OS X / Windows 7 in novejši
  • TEŽA IN DIMENZIJE
Velikost naprave210 x 210 x 420 mm
Škatla za dostavo315 x 312 x 530 mm
Teža naprave9.2 kg
Teža za dostavo10.5 kg
  • TEMPERATURE
Temperatura okolice20 – 30° C
Temperatura shranjevanja0 – 35° C
  • ELEKTRIČNI PARAMETRI
AC priklop240 V ~ 2.5A 50/60 Hz
Maksimalna poraba50 W
  • OB DOBAVI PREJMETE
3D Printer, Z-SUITE, Starter Kit, Zortrax Photopolymer Resin Basic (500 ml)
  • DODATNE INFORMACIJE
Vse informacije v tej brošuri in specifikaciji se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb proizvajalcev, možnosti dobave, sprememb postopkov. Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov. © Copyright - 3Dshark TISKALNIKI | FILAMENT - Enfold WordPress Theme by Kriesi