Inkspire Resin

Primerni za: Inkspire UV LCD

Zortrax Inkspire Resin je bila razvita posebej za tiskalnik Zortrax Inkspire UV LCD. Smola v kombinaciji z UV LCD tehnologijo daje najboljše rezultate na tiskalniku Inkspire pri valovni dolžini UV svetlobe za utrjevanje 405 nm. Smolo je možno uporabljati tudi s tiskalniki drugih proizvajalcev DLP in SLA tiskalnikov, ki za utrjevanje smole uporabljajo UV svetlobo valovne dolžine 405 nm.

Primeren za Pakiranje Količina
Zortrax Inkspire Plastenka 500ml
Lastnosti
Valovna dolžina utrjevanja 405 nm

Razpoložljive barve Inkspire Resin

Za nakup v trgovini izberite željeno barvo

Inkspire RESIN Basic - 3Dshark

White

NAKIT – FIGURE. Natisnjene s smolo se uporabijo kot odlitek za izdelavo kalupa za ulivanje. Nadomeščajo voščene odlitke in olajšajo izdelavo kalupov.

Možnosti uporabe

  • Izdelava nakita
  • Zobna protetika
  • Konceptni modeli
  • Precizni deli
  • Figurice
  • Umetnost
  • Gadgets in dekorativni dodatki
  • Prezentacijski modeli
  • Izobraževalni pripomočki
Zortrax Inkspire UV LCD - 3Dshark

Zobna protetika

Resin 3D tiskalniki so še posebej uporabni pri izdelavi zobnih odlitkov saj so izdelani hitreje in učinkovitejše. V primerjavi s tradicionalnimi tehnikami zobnega modeliranja Zortrax Inkspire omogoča manj invazivne postopke. 3D tiskani modeli ustnih votlin pacientov se uporabljajo za oblikovanje zobnih ulitkov, protez in mostov.

Zortrax Inkspire UV LCD - 3Dshark

Izdelava nakita

Modeliranje zapletenih obročkov, ogrlice in drugega nakita zahteva izjemno natančnost, ki jo lahko nudi dober 3D tiskalnik. 3D tiskani modeli se uporabljajo v postopku izdelave kalupa. Glavni model je potopljen v ognjevzdržni livarski material, da se oblikuje kalup za ulivanje nakita iz različnih kovin.

Zortrax Inkspire UV LCD - 3Dshark

Umetnost in zabava

Majhni, a lepo oblikovani modeli s smole so primerni za umetnike in industrijo zabave. Podrobne figurice lahko izdelate za družabne igre. Majhna zapletena darila, izdelana v omejenih serijah, so kot nalašč za trženje in odnose z javnostmi.

Inkspire Resin

Celotno paleto smol Zortrax Inkspire lahko kupite v naši spletni trgovini.

Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb proizvajalcev, možnosti dobave, sprememb postopkov. Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov. © Copyright - 3Dshark TISKALNIKI | FILAMENT - Enfold WordPress Theme by Kriesi