ZMorph VX Multitool
3D Printer

ZMorph VX Multitool je najbolj vsestranski in najbolj praktičen multitool 3D tiskalnik, ki ga lahko postavite na mizo. S tremi različnimi načini izdelave in desetine razpoložljivih materialov, je ZMorph zasnovan tako, da vse vaše ideje in zamisli uresničite takoj na enem mestu.

Vrhunsko 3D Tiskanje

Točnost, izmerjena v mikronih, ponovljivost industrijskega razreda in kakovost izdelave, ki jo občutite na dotik.

50 – 400 mikronov

ZMorph VX Top Grade 3D Printing - 3Dshark

Tiskanje z dvema materialoma
vas ohranja v igri.

ZMorph VX Multitool ponuja vse, kar si želite od večmaterialnega 3D tiskalnika, in še nekaj več: selektivno 3D tiskanje z dvema materialoma, mešanje barv, dvobarvnega tiska, tiskanje s PVA vodotopno podporo.

ZMorph VX Advanced Two Material Printing - 3Dshark

Enostaven za uporabo,
takoj iz škatle.

Avtokalibracija je na voljo neposredno iz zaslona na dotik, popolnoma prenovljena programska oprema Voxelizer in sistem menjave orodij, spremeni funkcionalnost vašega ZMorph VX Multitool iz 3D tiskalnika v CNC ali laserski graver v manj kot minuti.

Enostavna uporabe

ZMorph Automatska Kalibracija - 3Dshark

Robustna zasnova

Robustna zasnova in oblikovanje omogočata delovanje 24 na dan 7 dni v tednu. Neprecenljiv delovni pripomoček, s komponentami vrhunske kakovosti, Closed Loop System ter stabilno konstrukcijo, ki je namenjena tako visoki hitrosti med 3D tiskanjem kot tudi visokim navorom pri delu s CNC.

In še veliko več …

ZMorph VX je izjemen 3D tiskalnik – toda to ni konec zgodbe. ZMorph VX Multitool se lahko pretvori v CNC, laserski graver, nazaj na 3D tiskalnik in tako naprej. Ko imate ZMorph-a se počutite kot lastnik mini tovarne.

ZMorph VX - 3Dshark

Uporaba materialov, ki jih z drugimi 3D tiskalniki ne morete.

ZMorph VX, opremljen z CNC PRO in Laser PRO, vam omogoča, da obdelujete materiale, kot so les, akrilno steklo, strojni vosek, elektronska vezja, klobučevina, tanki tesnilni materiali in še več.

ZMorph VX Vast Range Of Materials - 3Dshark

3D tiskalnik, ki je veliko več kot le 3D tiskalnik

Subtraktivna ali aditivna proizvodnja? Z ZMorph VX lahko imaš oboje. Uživajte v svobodi izbire: 3D tisk, CNC rezkanje, lasersko graviranje ali celo kombinacija vseh.

ZMorph VX Capabilities - 3Dshark

Programska oprema vse v enem. Spoznajte novega Voxelizerja.

Nadzor 3D tiskanja, CNC in laserja z eno programsko opremo. Optimizirajte svoje modele s 3D filtri. Natisnite modele, ki jih do sedaj ni bilo mogoče natisniti zahvaljujoč pametnim podpornim strukturam. Ustvarite osupljive modele z naprednimi algoritmi za več materialov, kot je kartiranje slik. Voxelizer vam in vašem ZMorph-u daje izjemne možnosti.

New Voxelizer - 3Dshark

Postanite profesionalec z ZMorph akademijo.

Vse kar morate vedeti, da postane profesionalec pri uporabi ZMorph-a in Voxelizer programa na enem mestu. Trije sklopi: osnove, nadaljevanje in napredna uporaba. 3D tiskanje, CNC, lasersko graviranje, post produkcijo in celo izdelavo lastnih PCB-jev, razčlenjenih na učne ure po korakih z veliko fotografijami in videoposnetki. Ta brezplačen tečaj vam od začetka uporabe vašega ZMorph-a pomaga spoznati vse možnosti tega vrhunskega multitool tiskalnika.

ZMorph Academy - 3Dshark

Odkrijte resnično vsestranskost – katalog ZMorph VX Multitool

Z ZMorphom na mizi ste pripravljeni na vsak projekt. Neglede na to ali izdelujete prototipe, uresničujete svoje zamisli, preverjate idejne koncepte, izdelujete maloserijske izdelke ali ZMorph uporabljate v izobraževalnih procesih je pametna naložba.

ZMorph Official Applications Catalog - 3Dshark

Všečkajte našo Facebook stran

Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb proizvajalcev, možnosti dobave, sprememb postopkov. Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov. © Copyright - 3Dshark TISKALNIKI | FILAMENT - Enfold WordPress Theme by Kriesi