• PRIMA CREATOR

    Bogata izbira materialov za vsakogar

    Smo uradni prodajalec za filamente Prima Creator

  • METALLIC

    Preizkusite NOVO linijo PrimaSelect Metallic filamentov

PrimaValue

Pod imenom PrimaValue se nahajata dva najbolj pogosta materiala uporabljena pri vsakodnevnem 3D tiskanju PLA in ABS. Namenjena sta hitri izdelavi prototipov in oglednih modelov. Filament je narejen iz kvalitetnih surovin in našim nenehnim nadzorom kvalitete.

PrimaValue PLA je dobavljiv v različnih barvnih odtenkih na 1kg kolutih s premerom 1.75mm in 2.85mm

PrimaValue ABS je dobavljiv v različnih barvnih odtenkih na 1kg kolutih s premerom 1.75mm in 2.85mm

PrimaValue™ PLA

PrimaValue PLA je serija filamentov, ki smo jih razvili za vsakodnevno uporabo, popolni, kadar potrebujete visokokakovosten filament v standardnih barvah.

Naša nova formula za PrimaValue PLA je prilagojena za vsakodnevno uporabo velike trdnosti skoraj brez ukrivljanja z dobrim medplastnim oprijemom in veliko žilavostjo.

Vse to zagotovimo z kvalitetnim proizvodnim procesom kjer uporabljamo samo visokokakovostne materiale, ki zagotavljajo, da je filament z zelo nizko toleranco premera, kar dosežemo tudi z zelo strogo kontrolo kakovosti.

Pri tiskanju z PrimaValue PLA ni potrebna uporaba ogrevane delovne površine. Za tiskanje večjih modelov pa priporočamo uporabo ogrevane delovne površine od 40-60˚C.

Zakaj naj uporabljam PrimaValue PLA FILAMENT

Ekonomično pakiranje
Višja kakovost je posledica manj odpadkov
Ni potrebna ogrevana plošča posledica nižji strošek tiskanja
Kolut z 1 kg filamenta vsebuje približno 335 metrov kvalitetnega filamenta

PrimaValue PLA je dobavljiv v različnih barvnih odtenkih na 1kg kolutih s premerom 1.75mm in 2.85mm

PrimaValue™ ABS

PrimaValue ABS je serija filamentov, ki smo jih razvili za vsakodnevno uporabo, popolni, kadar potrebujete visokokakovosten filament v standardnih barvah.

Naša nova formula za PrimaValue ABS je prilagojena za vsakodnevno uporabo velike trdnosti skoraj brez ukrivljanja z dobrim medplastnim oprijemom in veliko žilavostjo.

Vse to zagotovimo z kvalitetnim proizvodnim procesom kjer uporabljamo samo visokokakovostne materiale, ki zagotavljajo, da je filament z zelo nizko toleranco premera, kar dosežemo tudi z zelo strogo kontrolo kakovosti.

Pri tiskanju z PrimaValue ABS priporočamo uporabo ogrevane delovne površine od 90-110˚C.

Zakaj naj uporabljam PrimaValue ABS FILAMENT

Ekonomično pakiranje
Višja kakovost je posledica manj odpadkov
Kolut z 1 kg filamenta vsebuje približno 335 metrov kvalitetnega filamenta

PrimaValue ABS je dobavljiv v različnih barvnih odtenkih na 1kg kolutih s premerom 1.75mm in 2.85mm

Zgodba filamentov Prima Creator sega v leto 2014, ko se je trg 3D tiskalnikov in filamentov začel spreminjati iz strogo profesionalnih naprav v bolj dostopne in cenovno ugodne. Filamenti, ki so bili na voljo so bili bolj slabe kvalitete. Odločili smo se, da na rastoči trg pripeljemo cenovno ugodne in kakovostne filamente. V našem portfelju filamentov lahko najdete skoraj vse vrste filamentov, ki ustrezajo vašim potrebam. Imamo vse filamente od osnovnih materialov kot sta PLA in ABS pa vse do industrijskih materialov kot je Nylon s karbonskimi ali steklenimi vlakni.

PrimaCreator EasyPrint filamenti so narejeni iz 100% novih materialov perfektno naviti na kolute za manj napak pri tiskanju z majhno toleranco filamenta +/-0.02 mm v 1.75mm in 2.85mm debelini ter na kolutih po 1kg in 3kg. Na voljo v dveh materialih PLA in PETG. EasyPrint PLA je dobavljiv v različnih barvnih odtenkih na 1kg in 3kg kolutih s premerom 1.75mm in 2.85mm EasyPrint PETG je dobavljiv v različnih barvnih odtenkih na 1kg in 3kg kolutih s premerom 1.75mm in 2.85mm

Najboljši iz Prima Creator serije filamentov je PrimaSelect™.  V seriji filamentov PrimaSelect so zbrani skoraj vsi danes poznani materiali za 3D tiskanje kot so PLA, ABS, FLEX, PLA PRO, NylonPower Carbon Fibre, NylonPower Glass Fibre, ASA+, HIPS, ABS+, PVA HT, PVA+, MATAL, PP, WOOD, ABS Flame Retardant, PC, CARBON, PETG in najnovejši METALLIC. Filamenti so izdelani po naših strogih standardih in zahtevah v 1.75mm in 2.85mm različici na 750g kolutih ter nekaj 2.3kg ekonomik izvedenkah.

Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb proizvajalcev, možnosti dobave, sprememb postopkov. Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov. © Copyright - 3Dshark TISKALNIKI | FILAMENT - Enfold WordPress Theme by Kriesi