• PRIMA CREATOR

    Bogata izbira materialov za vsakogar

    Smo uradni prodajalec za filamente Prima Creator

  • METALLIC

    Preizkusite NOVO linijo PrimaSelect Metallic filamentov

PRIMA CREATOR filamenti

Zgodba filamentov Prima Creator sega v leto 2014, ko se je trg 3D tiskalnikov in filamentov začel spreminjati iz strogo profesionalnih naprav v bolj dostopne in cenovno ugodne. Filamenti, ki so bili na voljo so bili bolj slabe kvalitete.

Odločili smo se, da na rastoči trg pripeljemo cenovno ugodne in kakovostne filamente. V našem portfelju filamentov lahko najdete skoraj vse vrste filamentov, ki ustrezajo vašim potrebam. Imamo vse filamente od osnovnih materialov kot sta PLA in ABS pa vse do industrijskih materialov kot je Nylon s karbonskimi ali steklenimi vlakni. Našo linijo filamentov nenehno dopolnjujemo z novimi materiali in izboljšujemo obstoječe filamente tako, da bo vaša izkušnja z njimi še boljša.

Naši filamenti Prima Creator so izdelani iz najboljših materialov na sodobnih strojih pod našim strogim nadzorom. Dobavljivi od cenovno ugodnejših filamentov preko bogate barvne palete vse do najbolj zahtevnih filamentov.

Delimo jih v tri skupine. PrimaValue, EasyPrint in PrimaSelect

PrimaValue™

PrimaValue PLA FILAMENT GREEN1.75mm

PrimaValue™

Prima Creator filamenti pod imenom PrimaValue se nahajata dva najbolj pogosta materiala uporabljena pri vsakodnevnem 3D tiskanju PLA in ABS. Namenjena sta hitri izdelavi prototipov in oglednih modelov. Filament je narejen iz kvalitetnih surovin in našim nenehnim nadzorom kvalitete.

PrimaValue PLA je dobavljiv v različnih barvnih odtenkih na 1kg kolutih s premerom 1.75mm in 2.85mm

PrimaValue ABS je dobavljiv v različnih barvnih odtenkih na 1kg kolutih s premerom 1.75mm in 2.85mm

EasyPrint

PrimaCreator filamenti EasyPrint so narejeni iz 100% novih materialov perfektno naviti na kolute za manj napak pri tiskanju z majhno toleranco filamenta +/-0.02 mm v 1.75mm in 2.85mm debelini ter na kolutih po 1kg in 3kg. Na voljo v dveh materialih PLA in PETG.

EasyPrint PLA je dobavljiv v različnih barvnih odtenkih na 1kg in 3kg kolutih s premerom 1.75mm in 2.85mm

EasyPrint PETG je dobavljiv v različnih barvnih odtenkih na 1kg in 3kg kolutih s premerom 1.75mm in 2.85mm

EasyPrint™

EasyPrint PETG FILAMENT Solid Blue 1.75mm 1kg - 3Dshark

PrimaSelect™

PrimaSelect PLA Filament Neon Pink - 3Dshark

PrimaSelect™

Najboljši Prima Creator filamenti so iz linije PrimaSelect™.  V liniji filamentov PrimaSelect so zbrani skoraj vsi danes poznani materiali za 3D tiskanje kot so PLA, ABS, FLEX, PLA PRO, NylonPower Carbon Fibre, NylonPower Glass Fibre, ASA+, HIPS, ABS+, PVA HT, PVA+, MATAL, PP, WOOD, ABS Flame Retardant, PC, CARBON, PETG in najnovejši METALLIC.

Filamenti so izdelani po naših strogih standardih in zahtevah v 1.75mm in 2.85mm različici na 750g kolutih ter nekaj 2.3kg ekonomik izvedenkah. Vsi filamenti so narejeni na podlagi PAL barvnega sistema s čemer se zagotovi, da ob vsakem naročilu filamenta prejmete enak barvni odtenek kot ste ga naročili predhodno.

Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb proizvajalcev, možnosti dobave, sprememb postopkov. Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov. © Copyright - 3Dshark TISKALNIKI | FILAMENT - Enfold WordPress Theme by Kriesi