• PRIMA CREATOR

    Bogata izbira materialov za vsakogar

    Smo uradni prodajalec za filamente Prima Creator

  • METALLIC

    Preizkusite NOVO linijo PrimaSelect Metallic filamentov

EasyPrint

Pod imenom EasyPrint se nahajata dva najbolj pogosta materiala uporabljena pri vsakodnevnem 3D tiskanju PLA in PETG. Namenjena sta hitri izdelavi prototipov in oglednih modelov. Filament je narejen iz kvalitetnih surovin in našim nenehnim nadzorom kvalitete.

EasyPrint PLA je dobavljiv v različnih barvnih odtenkih na 1kg ter 3kg kolutih s premerom 1.75mm in 2.85mm

EasyPrint PETG je dobavljiv v različnih barvnih odtenkih na 1kg ter 3kg kolutih s premerom 1.75mm in 2.85mm

EasyPrint™ PLA

EasyPrint PLA FILAMENT je najnovejši PLA filament narejen iz 100% novega materiala in je eden izmed najbolj vsestranskih filamentov na trgu. S pravimi nastavitvami lahko natisnete modele, ki so zelo močni in imajo tudi lepo sijočo površino.

EasyPrint PLA se zdi nekoliko bolj mehak na dotik kot običajen PLA, je tudi bolj prilagodljiv, zaradi česar je kot nalašč za vse tiskalnike, vključno s tiskalniki z Bowden extruderjem. S pravimi nastavitvami lahko natisnete modele, ki so zelo močni in imajo tudi lepo sijočo površino. Na voljo je široka paleta barvnih odtenkov od katerih izstopa RAINBOW filament s katerim ustvarite mavrične modele.

EasyPrint PLA ima zaradi posebne formule zelo nizek faktor krčenja kar vam omogoča enostavno uporabo v vseh FFF/FDM tiskalnikih.

Če je vaš tiskalnik opremljen z ogrevano delovno površino, priporočamo pri tisku večjih modelov uporabo temperature 40-60 ° C.

Zakaj naj uporabljam EasyPrint PLA FILAMENT

Široko temperaturno območje tiskanja od 185° – 220°
Natančna izdelava filamenta s toleranco +/- 0,02 mm
Nestrupen in biološko razgradljiv
Edinstven indikator preostale dolžine filamenta na kolutu

EasyPrint PLA je dobavljiv v različnih barvnih odtenkih na 1kg in 3kg kolutih s premerom 1.75mm in 2.85mm

EasyPrint™ PETG

EasyPrint PETG je izredno trpežen material. Ima zelo veliko odpornost proti udarcem, dobro prožnost in praktično brez krčenja. Nudimo dve verziji PETG, Transparent in Solid. S prozornim boste imeli visok sijaj in skoraj popolnoma prozoren tisk glede na debelino stene. Solid barve nudijo živo in lepo površino z visokim sijajem. EasyPrint PETG je glikol modificirani PET, kar pomeni, da ima še večjo jasnost, togost in žilavost od običajnega PET-a.

EasyPrint PETG je skoraj nepogrešljiv v vaši zbirki filamentov. Ima veliko edinstvenih lastnosti, zaradi česar je eden izmed najbolj vsestranskih filamentov v našem portfelju. V “vaze” načinu lahko naredite lepe odtise z več kot 90% prenosa svetlobe in skoraj brez meglenja. EasyPrint PETG pri tiskanju ne sprošča nobenih strupenih ali dražilnih hlapov.

EasyPrint PLA ima zaradi posebne formule zelo nizek faktor krčenja kar vam omogoča enostavno uporabo v vseh FFF/FDM tiskalnikih.

Če je vaš tiskalnik opremljen z ogrevano delovno površino, priporočamo pri tisku večjih modelov uporabo temperature 40-60 ° C.

Zakaj naj uporabljam EasyPrint PETG FILAMENT

Široko temperaturno območje
Popolna toleranca filamenta +/- 0,02 mm

EasyPrint PETG je dobavljiv v različnih barvnih odtenkih na 1kg in 3kg kolutih s premerom 1.75mm in 2.85mm

Zgodba filamentov Prima Creator sega v leto 2014, ko se je trg 3D tiskalnikov in filamentov začel spreminjati iz strogo profesionalnih naprav v bolj dostopne in cenovno ugodne. Filamenti, ki so bili na voljo so bili bolj slabe kvalitete. V našem portfelju filamentov lahko najdete skoraj vse vrste filamentov, ki ustrezajo vašim potrebam. Imamo vse filamente od osnovnih materialov kot sta PLA in ABS pa vse do industrijskih materialov kot je Nylon s karbonskimi ali steklenimi vlakni.

Prima Creator filamenti pod imenom PrimaValue se nahajata dva najbolj pogosta materiala uporabljena pri vsakodnevnem 3D tiskanju PLA in ABS. Namenjena sta hitri izdelavi prototipov in oglednih modelov. Filament je narejen iz kvalitetnih surovin in našim nenehnim nadzorom kvalitete. PrimaValue PLA je dobavljiv v različnih barvnih odtenkih na 1kg kolutih s premerom 1.75mm in 2.85mm PrimaValue ABS je dobavljiv v različnih barvnih odtenkih na 1kg kolutih s premerom 1.75mm in 2.85mm. Plastika Trček, AzureFilm, 3D-tisk

Najboljši iz Prima Creator serije filamentov je PrimaSelect™.  V seriji filamentov PrimaSelect so zbrani skoraj vsi danes poznani materiali za 3D tiskanje kot so PLA, ABS, FLEX, PLA PRO, NylonPower Carbon Fibre, NylonPower Glass Fibre, ASA+, HIPS, ABS+, PVA HT, PVA+, MATAL, PP, WOOD, ABS Flame Retardant, PC, CARBON, PETG in najnovejši METALLIC. Filamenti so izdelani po naših strogih standardih in zahtevah v 1.75mm in 2.85mm različici na 750g kolutih ter nekaj 2.3kg ekonomik izvedenkah.

Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb proizvajalcev, možnosti dobave, sprememb postopkov. Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov. © Copyright - 3Dshark TISKALNIKI | FILAMENT - Enfold WordPress Theme by Kriesi