UV LCD Resin CASTABLE BLUECAST X10 – 500ml

145,18 z DDV

Na zalogi pri dobavitelju. Dobava 3-5 dni.

EAN: 5902280825838 Part.No.: BlueCast X10

CASTABLE BLUECAST X10 UV LCD Resin – 500ml

Model: CASTABLE RESIN | SMOLA
Barva: BLUE
Tip: UV DLP Resin
Primeren za: Primerna za vse UV LCD in DLP 3D tiskalnike

BlueCast X10 smola se predvsem uporablja za tiskanje 3D modelov v zlatarstvu in povsod kjer je potrebno predhodno narediti osnovo za ulivanje kovine. Uporablja se za tiskanje večjih kosov. BlueCast X10 pri ulivanju ne pusti nobenega pepela kar bi lahko uplivalo na kakovost in izgled ulitega modela.

Primeren za: UV / DLP 3D tiskalnike Zortrax Inkspire, Wanhao D7, Wanhao D8, Creality LD-001 …

Opis izdelka

UV LCD Resin CASTABLE BLUECAST X10 – 500ml

CASTABLE UV LCD Resin BLUECAST X10 – 500ml je nadaljevanje razvoja našega dobro znanega polimera BlueCastX5 in je uporaben za vlivanje nakita in zob. Je smola, razvita za popolno ulivanje z uporabo obstoječe opreme za ulivanje v mavec. 80% fotopolimera predstavlja vosek za zanesljivo ulivanje z ničelno vsebnostjo pepela in čisto izgorevanje, zelo natančna smola nudi velike podrobnosti in gladke površine. Njegova formulacija je primerna za ulivanje nakita, kjer je potrebna ogromna količina kovine in so potrebne visoke podrobnosti.

Pri razmeroma nizki temperaturi 740 °C je možno popolno izgorevanje brez pepela. Smolo je treba naknadno strjevati le, ko se 3D model naknadno obdeluje, kot naprimer poliranje. V nasprotnem primeru strjevanje ni potrebno. Krčenje modela ob shranjevanju do 7 dni, se model skrči le za 0,7%, kar je še posebej koristno, če je treba modele pripraviti in natisniti vnaprej.

Glavne značilnosti:

Uporaba obstoječe opreme za ulivanje
Popolna izgorelost z 0,00% ostanka pepela
Visoka dimenzijska natančnost
Visoka kakovost površine

Smola lahko izgubi barvo, če je izpostavljena UV svetlobi. Kar je povsem normalno in ne vpliva na navedene lastnosti.

UV LCD Resin CASTABLE BLUECAST X10 – 500ml bodo znali ceniti predvsem zlatarji in vsi tisti, kateri potrebujejo natančnost pri majhnih modelih.


Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
Pred nakupom se posvetujte s strokovnjakom, zaradi lažje in pravilne izbire 3D tiskalnika primernega za vas.