DENTAL UV LCD Resin Raydent CROWN BRIDGE – 1000ml – Zortrax

445,30 z DDV

Na zalogi pri dobavitelju. Dobava 3-5 dni.

EAN: 5902280825470 Part.No.: Raydent Surgical Guide

DENTAL Raydent CROWN BRIDGE UV LCD Resin – 1000ml – Zortrax

Model: DENTAL RESIN | SMOLA
Barva: BEIGE
Tip: UV DLP Resin
Primeren za: Primerna za vse UV LCD in DLP 3D tiskalnike

Biokompatibilna smola razreda IIa. Natančna smola za tiskanje začasnih kron in mostov. Biokompatibilnost razreda IIa omogoča varen stik s človeškim telesom do 30 dni. Na voljo je v odtenku A2. Namenjena predvsem za začasno uporabo v zobozdravstvene namene.

Primeren za: UV / DLP 3D tiskalnike Zortrax Inkspire, Wanhao D7, Wanhao D8, Creality LD-001 …

Opis izdelka

DENTAL UV LCD Resin Raydent CROWN BRIDGE – 1000ml – Zortrax

Natančna smola za tiskanje začasnih kron in mostov. Biokompatibilnost razreda IIa omogoča varen stik s človeškim telesom do 30 dni. Na voljo je v odtenku A2. Zobne krone in mostovi, narejeni z DENTAL UV LCD Resin Raydent CROWN BRIDGE lahko natisnete v enem kosu ali v več delih, ki jih je treba cementirati. Smola je zelo odporna proti abraziji, kar omogoča, da modeli ohranijo gladke površine in anatomsko obliko v celotnem obdobju predvidene uporabe. Vsi natisnjeni deli morajo biti sterilizirani pred intraoralno uporabo.

Glavne značilnosti:

Biokompatibilnost razreda IIa
Certificirana varna za stalno intraoralno uporabo do 30 dni.
Odpornost proti obrabi
Krone in mostovi so zelo odporni proti abraziji, zato ohranjajo obliko skozi celotno obdobje uporabe.
Enostavnost montaže
Natisnjene dele je mogoče sestaviti s pomočjo cementiranja

DENTAL CROWN BRIDGE UV LCD Resin 1000ml je certificirano varna za prehodno intraoralno uporabo, kar je dovolj za izvajanje vseh vrst posegov z zobni kirurgiji.

Dentalno smolo Crown and BRIDGE bodo znali ceniti predvsem zobozdravniki saj lahko z uporabo smole olajšajo postopke pri začasnih protetičnih pripomočkih.


Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
Pred nakupom se posvetujte s strokovnjakom, zaradi lažje in pravilne izbire 3D tiskalnika primernega za vas.